• Wyprzedaż!
  • -15%
  • Dostawa wkrótce! Zapisz się do powiadomienia o dostępności ♡

KOT: MOKRA KARMA PAKA ZWIERZAKA 200G

Cena:
7,70 zł
6,54 zł Zniżka 15%
Brutto

Naturalna karma mokra jest kompletnym i zbilansowanym posiłkiem dla kotów w każdym wieku. Zawiera 99% mięsa, cennych podrobów oraz rosołu. Przygotowana z najwyższej jakości świeżych składników. Bogata w składniki odżywcze i wysoko przyswajalne źródła białka zwierzęcego. 

WYBIERZ:
Ilość
Dostawa wkrótce! Zapisz się do powiadomienia o dostępności ♡

Indyk z cieleciną: Indyk jest wyśmienitym źródłem białek bogatych w aminokwasy, witaminy i minerały. Charakteryzuje się niską zawartością tłuszczu i dostarcza organizmowi cennych składników odżywczych takich jak ryboflawina, potas oraz selen. Cielęcina idealnym źródłem witamin z grupy B, szczególnie B1 (tiaminy), B2 (ryboflawiny), a także PP (niacyny). Charakteryzuje się wysoką zawartością żelaza oraz fosforu, a także właściwymi proporcjami sodu i potasu.

Skład: Indyk i cielęcina 99% (w tym 53% mięso indycze i podroby, 20% mięso cielęce i podroby, 26% rosół z indyka i cielęciny), minerały 1%.

Energia metaboliczna: 1015 kcal/kg

Składniki analityczne: białko 10,50%, tłuszcz 7%, surowy popiół 1,5%, węglowodany 1,5%, surowe włókno 0,5%, wilgotność 79%, wapń 0,3%, fosfor 0,2%. Dodatki żywieniowe: witamina A: 2670, witamina D3: 290, witamina E: 50, jednowodny siarczan cynku: 42, tauryna: 2000.

Kurczak: Kurczak to źródło łatwo przyswajalnego, pełnowartościowego białka. Zawartość protein szacuje się na ok. 18-25%. W mięsie z kurczaka znajdziemy także dużo witamin z grupy B (B1, B2, B3, B6, B12) oraz witaminę A, D oraz E.

Kurczak 99% (w tym 73% mięso z kurczaka i podroby, 26% rosół z kurczaka), minerały 1%.

Energia metaboliczna: 1004,50 kcal/kg

Składniki analityczne: białko 10,50%, tłuszcz 7%, surowy popiół 1,5%, węglowodany 1,2%, surowe włókno 0,3%, wilgotność 79,5%, wapń 0,3%, fosfor 0,25%. Dodatki żywieniowe: witamina A: 2670, witamina D3: 290, witamina E: 50, jednowodny siarczan cynku: 42, tauryna: 2000.

Jagnięcina: Jagnięcina to bogate w składniki odżywcze, lekkostrawne źródło białka. Jest także dobrym źródłem witaminy B12 i żelaza – składników, które wspomagają prawidłowe funkcjonowanie komórek nerwowych i komórek krwi.

Skład: Jagnięcina 99% (w tym 73% mięso z jagnięciny i podroby, 26% rosół z jagnięciny), minerały 1%.

Energia metaboliczna: 1090 kcal/kg

Składniki analityczne: białko 10,50%, tłuszcz 7,8%, surowy popiół 1,5%, węglowodany 1,7%, surowe włókno 0,5%, wilgotność 78%, wapń 0,3%, fosfor 0,25%. Dodatki żywieniowe: witamina A: 2670, witamina D3: 290, witamina E: 50, jednowodny siarczan cynku: 42, tauryna: 2000.

Królik: Królik to delikatne, białe mięso zawierające wiele witamin, składników mineralnych i najpotrzebniejszych aminokwasów. Charakteryzuje się dużą zawartością białka i małą zawartością tłuszczu, jest lekkostrawny.

Skład: Królik 99% (w tym 73% mięso z królika i podroby, 26% rosół z królika), minerały 1%.

Energia metaboliczna: 979 kcal/kg

Składniki analityczne: białko 10,50%, tłuszcz 6,8%, surowy popiół 1,5%, węglowodany 0,9%, surowe włókno 0,3%, wilgotność 80%, wapń 0,3%, fosfor 0,25%. Dodatki żywieniowe: witamina A: 2670, witamina D3: 290, witamina E: 50, jednowodny siarczan cynku: 42, tauryna: 2000.