

DOSMACZACZ to całkowicie naturalna mięsna posypka, która uratuje każdy posiłek! Kilka szczypt może spowodować, że zwykła karma od razu zyska na atrakcyjności. Można go podawać psom wszystkich ras. Wyprodukowany w Polsce.
Sposób użycia: Dosmaczaczem posyp mokrą lub suchą karmę. Mały psiak = pół łyżeczki, średni psiak = jedna łyżeczka, duży psiak = półtorej łyzeczki. Przechowuj żywność w chłodnym, suchym miejscu.
Skład: 59% mięsa koniny, 40% (podroby, chrząstki, kości), 1% olej z łososia. Analiza chemiczna: białko 52,1%, tłuszcz 19,7%, włókno surowe 1,7%, popiół 11,2%, wilgotność 10,3%
Skład: 69% mięsa z kaczki, 30% (podroby, chrząstki, kości), 1% olej z łososia. Analiza chemiczna: białko 51%, tłuszcz 22,6%, włókno surowe 1,8%, popiół 10,2%, wilgotność 9,6%,
Skład: 59% mięsa z jelenia, 40% (podroby, chrząstki, kości), 1% olej z łososia. Analiza chemiczna: białko 46,6%, tłuszcz 28,6%, włókno surowe 1,5%, popiół 11%, wilgotność 8,4%
Skład: 59% mięsa z sarny, 40% (podroby, chrząstki, kości), 1% olej z łososia. Analiza chemiczna: białko 46,6%, tłuszcz 28,6%, włókno surowe 1,5%, popiół 11%, wilgotność 8,4%
Skład:59% mięsa z indyka, 40% (podroby, chrząstki, kości), 1% olej z łososia. Analiza chemiczna: białko 45,2%, tłuszcz 27,9%, włókno surowe 1,7%, popiół 10,3%, wilgotność 10,1%
Skład: 59% mięsa wołowego, 40% (podroby, chrząstki, kości), 1% olej z łososia. Analiza chemiczna: białko 46,6%, tłuszcz 34,8%, włókno surowe 1,2%, popiół 9,4%, wilgotność 4,6%
Skład: 49% mięsa z kozy, 50% (podroby, chrząstki, kości), 1% olej z łososia. Analiza chemiczna: białko 54,7%, tłuszcz 20,4%, włókno surowe 1,9%, popiół 10,5%, wilgotność 10,2%
Skład: 59% mięsa z baraniny, 40% (podroby, chrząstki, kości), 1% olej z łososia. Analiza chemiczna: białko 48,2%, tłuszcz 26,5%, włókno surowe 1,6%, popiół 9,5%, wilgotność 9,8%
Skład: 49% mięsa z królika, 50% (podroby, chrząstki, kości), 1% olej z łososia. Analiza chemiczna: białko 49,1%, tłuszcz 22,7%, włókno surowe 1,2%, popiół 12,4%, wilgotność 9%
Skład: 69% mięsa z gęsi, 30% (podroby, chrząstki, kości), 1% olej z łososia. Analiza chemiczna: białko 49,5%, tłuszcz 29,3%, włókno surowe 0,8%, popiół 8,6%, wilgotność 8,3%
Skład: 99% ryby (flądra/dorsz), 1% olej z łososia. Analiza chemiczna: białko 45,5%, tłuszcz 27,7%, włókno surowe 0,1%, popiół 0,2%, wilgotność 9,9%
Skład: Kaczka 95% (Mięso 69%, Podroby, chrząstki, kości 25%), Miód 5%, Dzikie zioła 1%. Analiza chemiczna: białko 41,2%, tłuszcz 33,8%, włókno surowe 0,6%, popiół 10,7%, wilgotność 6,8%.