DOSMACZACZ: SUSZONE MIĘSO MIELONE
DOSMACZACZ to całkowicie naturalna mięsna posypka, która uratuje każdy posiłek! Kilka szczypt może spowodować, że zwykła karma od razu zyska na atrakcyjności. Można go podawać psom wszystkich ras. Wyprodukowany w Polsce.
Sposób użycia: Dosmaczaczem posyp mokrą lub suchą karmę. Mały psiak = pół łyżeczki, średni psiak = jedna łyżeczka, duży psiak = półtorej łyzeczki. Przechowuj żywność w chłodnym, suchym miejscu.
Skład: 59% mięsa koniny, 40% (podroby, chrząstki, kości), 1% olej z łososia. Analiza chemiczna: białko 52,1%, tłuszcz 19,7%, włókno surowe 1,7%, popiół 11,2%, wilgotność 10,3%
Skład: 69% mięsa z kaczki, 30% (podroby, chrząstki, kości), 1% olej z łososia. Analiza chemiczna: białko 51%, tłuszcz 22,6%, włókno surowe 1,8%, popiół 10,2%, wilgotność 9,6%,
Skład: 59% mięsa z jelenia, 40% (podroby, chrząstki, kości), 1% olej z łososia. Analiza chemiczna: białko 46,6%, tłuszcz 28,6%, włókno surowe 1,5%, popiół 11%, wilgotność 8,4%
Skład: 59% mięsa z sarny, 40% (podroby, chrząstki, kości), 1% olej z łososia. Analiza chemiczna: białko 46,6%, tłuszcz 28,6%, włókno surowe 1,5%, popiół 11%, wilgotność 8,4%
Skład:59% mięsa z indyka, 40% (podroby, chrząstki, kości), 1% olej z łososia. Analiza chemiczna: białko 45,2%, tłuszcz 27,9%, włókno surowe 1,7%, popiół 10,3%, wilgotność 10,1%
Skład: 59% mięsa wołowego, 40% (podroby, chrząstki, kości), 1% olej z łososia. Analiza chemiczna: białko 46,6%, tłuszcz 34,8%, włókno surowe 1,2%, popiół 9,4%, wilgotność 4,6%
Skład: 49% mięsa z kozy, 50% (podroby, chrząstki, kości), 1% olej z łososia. Analiza chemiczna: białko 54,7%, tłuszcz 20,4%, włókno surowe 1,9%, popiół 10,5%, wilgotność 10,2%
Skład: 59% mięsa z baraniny, 40% (podroby, chrząstki, kości), 1% olej z łososia. Analiza chemiczna: białko 48,2%, tłuszcz 26,5%, włókno surowe 1,6%, popiół 9,5%, wilgotność 9,8%
Skład: 49% mięsa z królika, 50% (podroby, chrząstki, kości), 1% olej z łososia. Analiza chemiczna: białko 49,1%, tłuszcz 22,7%, włókno surowe 1,2%, popiół 12,4%, wilgotność 9%
Skład: 69% mięsa z gęsi, 30% (podroby, chrząstki, kości), 1% olej z łososia. Analiza chemiczna: białko 49,5%, tłuszcz 29,3%, włókno surowe 0,8%, popiół 8,6%, wilgotność 8,3%
Skład: 99% ryby (flądra/dorsz), 1% olej z łososia. Analiza chemiczna: białko 45,5%, tłuszcz 27,7%, włókno surowe 0,1%, popiół 0,2%, wilgotność 9,9%