FREEZE DRIED: KACZKA LUB KURCZAK
Jak powstaje ten przysmak? Mięso jest mrożone i wkładane do kapsuły próżniowej. Wilgoć jest usuwana w procesie odparowywania wody z lodu w bardzo niskich temperaturach. Liofilizowany przysmak jest pakowany próżniowo. Dzięki tym procesom uzyskujemy wyjątkowe cechy produktu. Proces produkcji nie powoduje strat wartości odżywczych. Bez niepotrzebnych dodatków - tylko główne składniki. Bez cukru, barwników, polepszaczy smaku, konserwantów, GMO, glutenu. Niska zawartość tłuszczu i formuła bez ziaren (grain free).
Kaczka + jabłko
Skład: Pierś kaczki (88%), jabłko (10%), skrobia maniokowa.
Skład analityczny: Białko 75%, zawartość tłuszczu 7%, popiół surowy 5%, włókno surowe 1%.
Kurczak + marchew
Skład: Pierś kurczaka (88%), marchew (10%), skrobia maniokowa.
Skład analityczny: Białko 75%, zawartość tłuszczu 7%, popiół surowy 5%, włókno surowe 1%.
Kurczak + groszek
Skład: Pierś kurczaka (88%), groszek (10%), skrobia maniokowa.
Skład analityczny: Białko 75%, zawartość tłuszczu 7%, popiół surowy 5%, włókno surowe 1%.
Kaczka
Skład: Pierś kaczki (100%).
Skład analityczny: Białko 80%, zawartość tłuszczu 8%, popiół surowy 5%, włókno surowe 1%.
Dodatkowe informacje
- WIELKOŚĆ
- 50G